Golvavjämning och golv

"Golvavjämning är grunden för ett plant och högkvalitativt golv! "

Vi är företaget för dig som behöver hjälp med professionell golvavjämning. 
Vi har utrustningen och kunskapen som krävs för att få ett proffsigt resultat i mindre och större lokaler för privatpersoner och företag.

Dessutom erbjuder vi även tätskiktsarbete för våtrum och olika typer av golvläggning. Vi kan hjälpa dig med läggning av olika slags golvmaterial - från klinker till laminat med mera. 

Genom att anlita oss, Klavins Bygg AB, får du golvavjämning, tätskikt och golvläggning med en enda kontaktpunkt och hela arbetet kan utföras i ett svep.

Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Golvavjämning

Golvavjämning är grunden för ett plant och högkvalitativt golv.  Därför är det viktigt att golvavjämningen är tekniskt korrekt utfört. Vi på Klavins Bygg har erfarenheten, kompetensen och de moderna verktyg som krävs och kan hjälpa dig oavsett hur liten eller stor projekt du har.

Vid behov utför vi golvavjämningen med Nordic blandarpumputrustning för att kunna sprida ut materialet snabbt  över stora ytor. Det är viktigt att hela jobbet görs i ett svep för att få en yta utan skarvar och ojämnheter. 


Golvavjämnings användas 

  • vid bygge och renovering av bostäder då det ofta blir skarvar där man gjuter betong i olika sektioner. Golvavjämning en utmärkt metod som efterlämnar en slät och slitstark yta på vilken man kan lägga på valfritt golvmaterial.
  •  vid återställande av golv i industrier och kontorslokaler kan det behövas golvavjämning när man avlägsnar ytskikten. Limrester efter heltäckningsmattor kan till exempel vara enklare och snabbare att täcka över med ett golvavjämningsmaterial istället för att lägga stor tid och energi på att slipa bort dem.
  • i våtrum ställs det höga krav på släta golv och korrekt golvfall för att säkerställa en riktig avrinning. I företagssammanhang kan det exempelvis handla om lokaler för livsmedelsverksamhet såsom restaurangkök. Även tvätthallar och annan verksamhet där man kan behöva rengöra rummet med slang vid städning har dessa krav. 

NORDIC 5.5
Blandarpump för Golvavjämning, EPS Cement, Specialbetonger, Gipsputs och Puts o Murbruk .

TEKNISK DATA
Pumphöjd: Ca 7 våningar
Vikt: ca 165 kg

KAPACITET
Golvavjämning ca: 3,5 – 4,5 ton/tim
Typ EPS Cement ca: 2 – 5 kbm/tim
Pumpbar torrbetong ca: 1,5 – 3,5 ton/tim